Tältä sivulta löydät kaikki tuntikuvaukset aakkosjärjestyksessä.

Valikosta, jumpat-otsikon alta, tai klikkaamalla tunnin nimeä pääset katsomaan tarkemmat tiedot jumpista (ohjaajat, paikat ja ajat)

BodyCombat®

Energinen musiikki sekä liikkeet, jotka pohjautuvat nyrkkeilyyn, karateen, taekwondoon, potku- ja thainyrkkeilyyn sekä brasialaiseen jujutsuun saavat sinut nujertamaan mielikuvitusvastustajasi kymmenessä erässä. Tunti on intervallityyppinen harjoitus, jossa vuorottelevat kahdenlaiset kappaleet Combat ja Power. Combat-kappaleissa on erilaisia lyönti- ja potkuyhdistelmiä, jotka kehittävät koordinaatiokykyä sekä vahvistavat ylävartalon ja jalkojen lihaksia. Power-kappaleissa keskitytään helppoihin ja nopeisiin lyöntiyhdistelmiin, jotka nostavat sykettä ja kohottavat kuntoa. BodyCombat®-tunti sopii kaikille riippumatta aikaisemmasta harjoittelutaustasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja ohjaaja näyttää eritasoisia vaihtoehtoja, joilla voit säätää treenin tehon omaan kuntotasoosi sopivaksi.

BodyCombat® tunnille tulee käyttöön ns 10-kortti, joka maksaa ENV:n jäsenelle 30€ ja ei ENV:n jäsenelle 60€. Kortteja voi ostaa Hanna Humpilta

Ikiliike

Haluatko kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota ilman hyppyjä? Ikiliike on monipuolista kuntojumppaa. Tunnilla voit keskittyä oman kuntotasosi mukaan liikkeiden tekemiseen. Meillä on matala kynnys aloittaa. Venyttelyt ovat tärkeä osa ikiliike tuntia.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla nauttii sekä keho että mieli. Tunnilla keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen, ryhdin parantamiseen sekä vartalon syvien tukilihasten vahvistamiseen. Lisäksi tunnilla tehdään tasapaino- ja koordinaatio sekä kehonhahmottamista parantavia harjoitteitaa. Tunti koostuu alkuverryttelystä, harjoiteosuudesta ja päättyy rentoutumisosaan. Tunti sopii kaiken ikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Kuntosali-circuit

Kuntosali-circuit on monipuolista lihaskuntoharjoittelua kuntosalilla. Tunti kehittää aerobista kuntoa ja lihaskestävyyttä. Harjoittelu tehdään kiertoharjoitteluna, ja liikkeet ja laitteet käydään läpi jokaisen tunnin alussa. Kuntosali-circuit sopii jokaiselle kuntotasosta riippumatta, sillä laitteet ja tunnin raskaus on jokaisen itse säädeltävissä.

Piloxing SSP®

Piloxing SSP on yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia intervallityyppisesti vaihdellen. Tunnilla kehität tasapainoa, koordinaatiota, kehon hahmottamista ja hallintaa, vartalon syvien lihasten akrivointia sekä vartalon kauniita linjoja. Tunnilla saat hyvän fiiliksen sekä tehokkaan harjoituksen. Piloxing hanskoilla saat lisätehoa harjoitukseesi; hanskat ovat suositeltavia, mutteivät missään nimessä pakolliset. Tunnilla et tarvitse jumppakenkiä vaan mieluiten ollaan varpaisillaan tai Piloxing-sukilla. SLEEK, SEXY AND POWERFUL!

Shakyshaky

ShakyShaky on Teijan ja Minnan näköinen tunti. Nauru ja pilke silmäkulmassa kuuluvat aina tunteihin. Tunti on sekoitus koreografisia lattaritansseja ja lihaskuntoa. Muun muassa salsa, reggeaton ja funky sekoittuvat ohjaajien maustamina niin burleskiin kuin alkuperäisrytmeihin. Koreoissa käytämme uusimpia biisejä maailman hittilistoilta. Tehokasta lihaskuntoa on tietysti joukossa, jotta sekä keho että mieli saa aimo annoksen liikunnan iloa ja hiki virtaa.

Syke

Tunti nostaa sykettä nimensä mukaisesti sekä polttaa rasvaa, parantaa voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Oman kehon lisäksi tunnilla käytetään hyväksi vaihtelevasti välineitä esim. step-lautoja. Jokainen tekee liikkeet oman kuntotasonsa mukaisesti, jokaiselle liikkeelle löytyy vaihtoehtoja. Tunti tarjoaa tehokasta kuntoilua ajallisesti.

TansSARI

TansSARI-tunnilla tutustutaan ilman paria monenlaisiin tanssityyleihin (mm.salsa, samba, fusku, jive, humppa, reggaeton, disco jne.), opetellaan tanssien perusliikkeitä ja rytmiä, treenataan koordinaatiota, tasapainoa ja kehonhallintaa sekä nostetaan peruskuntoa. TansSARI-tunti sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta eikä osallistujilla tarvitse olla tanssitaustaa. Tärkeintä oniloita omasta liikkumisesta ja tanssin tunteesta. Tunnilla soi sekä perinteinen suomalainen tanssimusiikki että uudempi iskelmä- ja popmusiikki. Mukaan sisätossut, pikkupyyhe, vesipullo sekä iloista mieltä.

Tehotreeni

Tehotreeni on lihaskuntopohjainen tunti, jolla harjoitat koko kroppaasi. Eri ohjaajilla hieman omanlaisensa tyylit ohjata, joten tunnista saat monipuolisen lihastreenauksen koko vartalolle. Helppojen tanssillisten askelsarjojen siivittämänä, tulet huomaamattasi tekemään vaativiakin lihaskuntoliikkeitä lattialla. Tunnista saat kevennetyn / rankennetun version ohjaajan ohjeiden mukaan. Tule haastamaan itsesi.