Tältä sivulta löydät kaikki tuntikuvaukset aakkosjärjestyksessä.

Valikosta, jumpat-otsikon alta, tai klikkaamalla tunnin nimeä pääset katsomaan tarkemmat tiedot jumpista (ohjaajat, paikat ja ajat)

Ikiliike

Haluatko kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota ilman hyppyjä? Ikiliike on monipuolista kuntojumppaa. Tunnilla voit keskittyä oman kuntotasosi mukaan liikkeiden tekemiseen. Meillä on matala kynnys aloittaa. Venyttelyt ovat tärkeä osa ikiliike tuntia.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla nauttii sekä keho että mieli. Tunnilla keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen, ryhdin parantamiseen sekä vartalon syvien tukilihasten vahvistamiseen. Lisäksi tunnilla tehdään tasapaino- ja koordinaatio sekä kehonhahmottamista parantavia harjoitteitaa. Tunti koostuu alkuverryttelystä, harjoiteosuudesta ja päättyy rentoutumisosaan. Tunti sopii kaiken ikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Kuntosali-circuit

Kuntosali-circuit on monipuolista lihaskuntoharjoittelua kuntosalilla. Tunti kehittää aerobista kuntoa ja lihaskestävyyttä. Harjoittelu tehdään kiertoharjoitteluna, ja liikkeet ja laitteet käydään läpi jokaisen tunnin alussa. Kuntosali-circuit sopii jokaiselle kuntotasosta riippumatta, sillä laitteet ja tunnin raskaus on jokaisen itse säädeltävissä.

Shakyshaky

ShakyShaky on Teijan ja Minnan näköinen tunti. Nauru ja pilke silmäkulmassa kuuluvat aina tunteihin. Tunti on sekoitus koreografisia lattaritansseja ja lihaskuntoa. Muun muassa salsa, reggeaton ja funky sekoittuvat ohjaajien maustamina niin burleskiin kuin alkuperäisrytmeihin. Koreoissa käytämme uusimpia biisejä maailman hittilistoilta. Tehokasta lihaskuntoa on tietysti joukossa, jotta sekä keho että mieli saa aimo annoksen liikunnan iloa ja hiki virtaa.

Tehotreeni

Tunti nostaa sykettä nimensä mukaisesti sekä polttaa rasvaa, parantaa voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Oman kehon lisäksi tunnilla käytetään hyväksi vaihtelevasti välineitä esim. step-lautoja. Jokainen tekee liikkeet oman kuntotasonsa mukaisesti, jokaiselle liikkeelle löytyy vaihtoehtoja. Tunti tarjoaa tehokasta kuntoilua ajallisesti.

Kuntojumppa

Tehotreeni on koko kehon treeni. Tunnilla nostetaan reippaasti sykettä, lihaskuntoa kuitenkaan unohtamatta. Oman kehon lisäksi tunnilla käytetään hyväksi vaihtelevasti välineitä. Jokainen tekee liikkeet oman kuntotasonsa mukaisesti, jokaiselle liikkeelle löytyy vaihtoehtoja.

Koukkupolvet

Miesten ryhmät kokonntuvat tiistaisin ja torstaisin jumpan ja kuntosalin merkeissä. Kaikki miehet ovat tervetulleita ikään ja kuntotasoon katsomatta.