Syksyllä ENV:n tunneilla liikuttaa 20 eri ohjaajaa.
Haluatko mukaan tiimiin? Kerro se meille täällä.


 

Anne Saarinen

Olen ENV:n veteraaniohjaaja. Olen ohjannut aikuisten liikuntaryhmiä vuodesta 1993 lähtien. Tällä kaudella ohjaan tehotreeni-, sekä syke-tuntia.


Anni Nurminen

Olen ohjannut 2000-luvun alussa lasten liikuntaryhmiä ENV:ssä ja nyt omien lasten myötä intoutunut uudestaan perheliikunnan ohjaajaksi.


Hanna Humppi

Olen ammatiltani fysioterapeutti. Env:n ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut v 2005 alkaen. Elämäntilanteeni muuttuessa ohjaan nyt syksyllä vain Bodycombattia sekä Piloxingia.

Johtokunnassa olen ollut vuodesta 2009 lähtien ja puheenjohtajana vuodesta 2010.

MOTTONI: Jaksaa, JAKSAA!!

Puhelinnumero: 050-5374303
Sähköposti: hanna.humppi@hotmail.com


Janniina Palmén

Olen käynyt trainer4you:lla hyvinvointi sekä kuntosalivalmentajaksi. Olen myös suorittanut personal trainerin koulutuksen. Syksyllä 2017 aloitin uutena tulokkaana ENV:n kuntosali-circuitin ohjaajana.

Puhelinnumero: 045-6506483
Sähköposti: palmeeni@outlook.com


Kaarina Kiema

Olen aloittanut lasten tuntien ohjaamisen vuonna -95 ja ohjannut niitä useamman vuoden eri seuroissa asuinpaikan mukaan. ENV:llä aloitin vuonna 2012 lasten tunneilla ja 2013 myös aikuisten puolella.

Tällä kaudella ohjaan Hiit-tuntia. Johtokunnassa aloitin keväällä 2014.

Puhelinnumero: 050 345 6625
Sähköposti: kaarisilta@netti.fi


Kaisa Reunanen

Olen ohjannut 2000-luvun alussa lasten liikuntaryhmiä ENV:ssä ja nyt omien lasten myötä intouduin uudestaan perheliikunnan ohjaajaksi


 

Minna Suojanen

Olen aloittanut ohjauksen 2005 venyttelyjumpassa ja lasten kanssa ohjasin vuosia aikuinen – lapsi ryhmää. Ohjaan kehonhuoltoa, Shaky&Shakya sekä Ikiliikettä.

Johtokunnassa olen ollut vuodesta 2010 lähtien.


Reetta Hulmi

Olen ohjannut tanssitunteja lapsille ja nuorille jo useamman vuoden. Haluan auttaa ryhmäläisiä löytämään omia tapoja saada iloa tanssista, ja tunneillani tehdäänkin paljon improvisaatiota Töitä teen teatterialalla ja vanhainkodissa ja samalla opiskelen kasvatustieteitä ja tanssi-liiketerapiaa.


Sari-Anne Aaltola

Olen palannut ENV:n ohjaajakaartiin. Ohjaan TansSari-nimistä tuntia, jolla suloisessa sekamelskassa on humpahtavaa, zumpahtavaa, lattaria, lavatanssimeininkiä ja vaikka muutama kyykkykin johonkin väliin. Olen moneen tanssilliseen ryhmäliikuntatuntiin kouluttautunut ohjaaja: Latinobic/Tanssiksi, Latinohips, Lavis, Zumba, Pound sekä SUSELin tanssiliikunnanohjaajakoulutuksen käynyt, tanssille vapaa-aikansa menettänyt ja ryhmäliikunnan ohjaamiseen hurahtanut mumma.

MOTTO: Liike on tärkein!

Puhelinnumero: 045-6310468
Sähköposti: sari-anne.aaltola@eurajoki.fi


Teija Suojanen

Pitkäaikainen lattari-tanssien harrastaja. Aikaisemmin ohjannut lapsia ja nyt uusi aluevaltaus aikuisten puolelta. Ohjaan tällä kaudella Shaky&Shakya.

Johtokunnassa olen ollut vuodesta 2014.

Puhelinnumero: 050-3640620
Sähköposti: teija.suojanen@gmail.com


Tanja Aaltola

Olen aloittanut ENV:llä 2016 syksystä lähtien.

Olen suorittanut Eerikkilän urheiluopistossa liikunnan ammattitutkinnon.

Puhelinnumero: 0405586547
Sähköposti: tanja.aaltola@gmail.com


Teea Kirsi

Ohjaan tehotreeniä ja kuntonyrkkeilyä sekä kehonhuoltoa.

Puhelinnumero: 044-3453430
Sähköposti: teea.kirsi@gmail.com

 

Aada Suojanen

Matilda Parviainen

Vilhelmiina Suojanen