Ilmoita lapsi tai nuori ryhmiin maksutiedot-sivulla lomakkeella. Jos ilmoitat useamman henkilön, täytäthän heistä erilliset lomakkeet.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse pääsikö ilmoittamasi lapsi tai nuori ryhmään.

Tarvitsemme uuden tietosuoja-asetuksen vuoksi sinulta luvan käsitellä ilmoittamiasi henkilötietoja jäsenrekisterimme ylläpitoa varten. Siksi pyydämme sinua täppäämään ruksin lomakkeen alalaidan lupakohtaan. Voit lukea lisää Tietosuojalseloste-sivultamme.

AIKUINEN – LAPSI -ryhmä 1-3 v sekaryhmä

Aikuinen – lapsi ryhmä on lapsen ja aikuisen yhteistä aikaa liikunnan ja leikkien iloisessa maailmassa. Tuokiot sisältävät mielikuvia, musiikkia, leikkejä, loruja, temppuratoja sekä erilaisia pelejä lasten ehdoilla. Ryhmään mahtuu max 10 lasta.

PIENET TOUHUKKAAT 3-4 v sekaryhmä TÄYNNÄ!

Pienten touhukkaiden ryhmä on vauhdikas tunti temppuilua, leikkejä ja pelejä. Tunnilla lapset saavat purkaa energiaansa juoksemalla, hyppimällä ja kiipeilemällä. Tutustutaan erilaisiin liikuntaleikkeihin, telineisiin ja välineisiin. Samalla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja kehitetään motoriikkaa ja kehonhallintaa lasta innostaen ja tukien. Ryhmään mahtuu max 15 lasta.

ISOT TOUHUKKAAT 5-6 v sekaryhmä

Toiminnallinen ryhmä jossa hypitään, kiipeillään, palloillaan ja leikitään. Tarkoitus pitää hauskaa ja purkaa energiaa kehittäen myös perustaitoja. Ryhmään mahtuu 15 lasta.

HYPPIVÄT TÄHDET  5-6 v sekaryhmä

Lasten jumppa, jossa tututstutaan tanssiin ja cheerleadingiin. Ryhmään mahtuu 15 lasta.

HYPPIVÄT TÄHDET  6-7 v sekaryhmä 

Lasten jumppa, jossa tututstutaan tanssiin ja cheerleadingiin. Ryhmään mahtuu 15 lasta.

LASTEN TANSSITUNTI 8-9 V.

LASTEN TANSSITUNTI 10-12 V.

.