Ilmoita lapsi tai nuori ryhmiin alla olevalla lomakkeella. Jos ilmoitat useamman henkilön, täytäthän heistä erilliset lomakkeet.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse pääsikö ilmoittamasi lapsi tai nuori ryhmään.

Aikuinen-lapsi musasirkus sekä Hyppivät tähdet ryhmät ovat NYT TÄYNNÄ

Tarvitsemme uuden tietosuoja-asetuksen vuoksi sinulta luvan käsitellä ilmoittamiasi henkilötietoja jäsenrekisterimme ylläpitoa varten. Siksi pyydämme sinua täppäämään ruksin lomakkeen alalaidan lupakohtaan. Voit lukea lisää Tietosuojalseloste-sivultamme.

AIKUINEN – LAPSI musasirkus 2-4 v sekaryhmä

Aikuinen – lapsi ryhmä on lapsen ja aikuisen yhteistä aikaa liikunnan ja leikkien iloisessa maailmassa. Tuokiot sisältävät mielikuvia, musiikkia, leikkejä, loruja, temppuratoja sekä erilaisia pelejä lasten ehdoilla. Ryhmään mahtuu max 10 lasta.

PIENET TOUHUKKAAT 3-4 v sekaryhmä

Pienten touhukkaiden ryhmä on vauhdikas tunti temppuilua, leikkejä ja pelejä. Tunnilla lapset saavat purkaa energiaansa juoksemalla, hyppimällä ja kiipeilemällä. Tutustutaan erilaisiin liikuntaleikkeihin, telineisiin ja välineisiin. Samalla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja kehitetään motoriikkaa ja kehonhallintaa lasta innostaen ja tukien. Ryhmään mahtuu max 20 lasta.

ISOT TOUHUKKAAT 5-6 v sekaryhmä

Toiminnallinen ryhmä jossa hypitään, kiipeillään, palloillaan ja leikitään. Tarkoitus pitää hauskaa ja purkaa energiaa kehittäen myös perustaitoja. Ryhmään mahtuu 20 lasta.

HYPPIVÄT TÄHDET  5-6 v sekaryhmä

Lasten jumppa, jossa tututstutaan tanssiin ja cheerleadingiin. Ryhmään mahtuu 15 lasta.