Tervetuloa Euran Naisvoimistelijat ry:n syyskauden toimintaan mukaan! 

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta! 

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen: – Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä.- Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan. Ohjaajilla on mukana käsidesiä tunneilla.- Mahdollisuuksien mukaan saavu tunnille jumppavarusteissa mahdollisimman lähellä jumpan alkua, jotta pukuhuoneet eivät ruuhkaudu.- Pukuhuoneissa ja käytävillä joudutaan mahdollisesti rajoittamaan yhtäaikaista oleskelua ja tämä voi aiheuttaa jonottamista. – Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.  – Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle. Pyrimme lopettamaan tunnit noin 5 min aiemmin, jotta desinfiointi ja salista poistuminen voidaan suorittaa rauhassa.  – Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.  

Seuraamme kaikessa toiminnoissa viranomaisten ja Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksia, ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa.