Tervetuloa Euran Naisvoimistelijat ry:n syyskauden toimintaan mukaan! 

Tänäkin syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta! 

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen: 

– Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä.

– Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan. Ohjaajilla on mukana käsidesiä tunneilla.

– Mahdollisuuksien mukaan saavu tunnille jumppavarusteissa mahdollisimman lähellä jumpan alkua, jotta pukuhuoneet eivät ruuhkaudu. Vältä turhaa oleskelua pukuhuoneissa. 

– Käytä maskia pukuhuoneissa ja saliin siirtyessä. Jumpata saa ilman maskia!

– Käytä maskia, kun tuot lapsesi tunneillemme.

– Muista turvavälit.

– Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle. Pyrimme lopettamaan tunnit noin 5 min aiemmin, jotta desinfiointi ja salista poistuminen voidaan suorittaa rauhassa.  

Seuraamme kaikessa toiminnoissa viranomaisten ja Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksia, ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa.