Tämä kaikin puolin erikoinen kausi on päättynyt. Vappuun olisimme lopettaneet ilman korona-aikaa. Nyt kausi päättyi jo 13.3. ja kukaan ei osaa jatkosta varmasti sanoa. Elämme thl:n ohjeiden mukaan.

Kukaan ei tästä tilanteesta nauti, ikävä tunneille on kova. Salit ammottavat tyhjyyttä, hyvät biisit jäävät käyttämättä, uudet jumppaliikeideat pitää laittaa muistiin, ettei niitä unohda. Uudenlaiset tavat ”jumpata” kotona tulevat meille tutuiksi, silti se fiilis mitä ryhmä tuo tullessaan jää ja sitä itse kaipaan eniten.

Aikaa on olla perheen kanssa, joskus yksinkin. Ulkoilua suosittelen lämpimästi. Metsiä riittää, järven rantoja, pellon reunoja, lenkkipolkuja omissa ja naapurikunnissa.

Onneksi me menemme kesää kohti, valoa ja lämpöä tulee lisää. Ohjaajat keräävät voimia, johtokunta suunnittelee syksyä ja hakee salivuoroja, joka tapauksessa. Meillä on kova usko, että kausi voi taas jatkua syyskuussa.

Pidättehän itsestänne huolta, kunnosta ja terveydestä. Haluamme teidät kaikki hikoilemaan, nauramaan ja ylittämään itsenne seuran tunneille syksyllä.

Muistakaa liikkua (nytkin) hyvässä seurassa!!! Hymyillään kun nähdään. ❤️

T. Minna Suojanen
Euran Naisvoimistelijoiden puheenjohtaja